Fiziologia inalta - calea excelentei
TIMPUL DE DIGESTIE AL ALIMENTELOR... merita reflectat cu atentie IN LUNA MARTIE LA STIINTA SI CUNOASTERE: După o pauză de peste 1 an de zile, revenim cu noutăţi privind cel mai important aspect al vieţii noastre de zi cu zi şi anume alimentele. Cît sunt ele de sigure, sănătoase şi în ce condiţii le putem consuma, care sunt factorii de risc, efecte secundare, mituri moderne şi multe altele. Tema emisiunii este managementul calităţii şi siguranţei alimentelor şi o vom dezbate în două emisiuni consecutive. Peste câteva momente ne vom reîntâlni cu d-na profesor dr. Carmen Socaciu, prorector pentru ştiinţă şi cercetare la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, reprezentanta României la FAO, Food and Agricultural Organization, care este sub egida ONU. Opiniile legate de alimente, ingrediente, e-uri, suplimente sunt foarte diverse parcurgând un spectru larg, de la îngrijorător şi terifiant cum ne spun unele teorii ale conspiraţiei, până la excepţional şi...
Citeste mai mult